Hodnocení obchodu

4,9 602 hodnocení
5
577x
4
18x
3
4x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
AS Avatar autora Anna Strnadová | 8.4.2022
Velice rychlé dodání. Jsem spokojená a budu-li potřebovat, nakoupím zde znovu!
JS Avatar autora Jiřina Susserová | 3.4.2022
MM Avatar autora Monika Mošpanová | 28.3.2022
Objednávala jsem zde poprvé. Objednané zboží došlo v pořádku, jen možná maličko delší doba dodání v porovnání s jinými netovými obchody, kde jsem doposud objednávala.
MS Avatar autora Magdalena Součková | 28.3.2022
S nákupem jsem moc spokojená, široký výběr krásných nosítek. Byl to můj několikátý nákup, paní majitelka je úžasná, dokonce mi nabídla osobní doručení zboží přímo do rukou v den objednávky, protože měla cestu kolem
HL Avatar autora Helena Lavičková | 28.3.2022
Úžasná komunikace, rychlé dodání. Doporučuji.
MG Avatar autora Marcela Gaždová | 27.3.2022
Velmi rychlé dodání, velice laskavá obsluha
OP Avatar autora Olga Pouchová | 21.3.2022
Ano, spokojenost, rychlost dodání.
KN Avatar autora Kateřina Nunvářová | 19.3.2022
Hezké zboží, velká rychlost dodání.
HF Avatar autora Hana Fabiánová | 11.3.2022
Skvělá komunikace.
ŠJ Avatar autora Šárka Juráková | 5.3.2022
I když některé zboží již nebylo skladem, byla mi částka s omluvou ihned vrácena a zbytek zboží odesláno dle lhůty uvedené na webové stánce. Za mě spolehlivý a férový obchod.
Avatar autora I. | 3.3.2022
Super obchod, dobré ceny. U produktů bylo uvedeno dodání 1-2 týdny a za pár dní jsem je měla doma.
MS Avatar autora Milena Skoupilová | 28.2.2022
Jsem velmi spokojená, potřebovala jsem se poradit ohledně velikostí - velmi ochotně a mile mi poradili. Objednávala jsem již po druhé, vždy vše super.
AR Avatar autora Anděla Roztočilová | 25.2.2022
Samotné odeslání trvalo týden.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.2.2022
Děkujeme za recenzi, je mi líto, že jste nebyla spokojená s rychlostí odeslání. Produkt byl v eshopu uveden s předpokládanou dodací dobou 1 měsíc, dostupnost je vidět i v košíku i v potvrzení objednávky, objednávku jsme odeslali za 10 dní, připravena k vyzvednutí na Zásilkovně byla 16.2., ale zboží jste si vyzvedla až 22.2.
PS Avatar autora Pavel Sobotka | 21.2.2022
První nákup. V pohodě přišlo. Dobrý výběr.
Avatar autora | 18.2.2022
KD Avatar autora Kateřina Doubravská | 17.2.2022
Doporučuji, poradí :-)
T Avatar autora Tereza | 10.2.2022
Supr rychlé dodání
S Avatar autora Světlana | 24.1.2022
Spokojenost, rychlé dodání. Doporučuji.
Š Avatar autora Šárka | 20.1.2022
Velmi, nakupuji dost často pro dcerku :-) Škoda, jen, že otevírací doba je jen do 15. hodiny. Jinak spokojenost.
J Avatar autora Jana | 18.1.2022
Vše proběhlo rychle a v pořádku.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení