Liliputi MeiTai Lavendering

Kód: 18737
1 635 Kč
Na dotaz

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nosítko MeiTai, pochází svým původem z Asie. V tamních končinách se tento tvar nosítka používá už velmi dlouho a je osvědčený.

Nosítko je velmi jednoduché a také se s ním jednoduše manipuluje.

Je tvořeno zádovou opěrkou s nádhernými vzory. Zádová opěrka je tvarovaná tak, aby dítě sedělo ve fyziologicky správné poloze a také aby mu nošení bylo pohodlné - zádová opěrka je mírně polstrovaná. Pod zadečkem je látka dostatečně široká, na bocích se opěrka mírně zužuje, nosítko je tak velmi vzdušné.

Bederní pás a ramenní popruhy jsou dostatečně široké a jsou polstrované, aby bylo nošení pohodlné i pro nosící osobu. Bederní pás není mohutný, při nošení ho téměř necítíte. Nosítko je tak vhodné pro rodiče, kterým bederní pásy nejsou pohodlné, zároveň je ale nosítko vhodné spíše pro lehčí batolata.

Výhodou nosítka MeiTai je velká skladnost, rychlost a jednoduchost "vázání" ale především univerzálnost - hodí se pro velmi štíhlé maminky ale i pro vysoké a mohutné tatínky.

V nosítku MeiTai Liliputi j e možné nosit na břiše, na zádech i na boku.

MeiTai Liliputi je také specifický praktickou opěrkou hlavičky. Malým miminkům podpírá hlavičku samotná látka zádové opěrky, pokud nosíte větší děti, můžete k nosítku patentky připnout opěrku hlavičky. Ta má velmi praktický tvar, dobře sedí a velmi snadno se používá i při nošení na zádech.

Složení: 100% bavlna

Údržba: možno prát v pračce na šetrný program 30 stupňů. Ždímat na nízké otáčky. Nesušit v sušičce.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: