Upozornění pro nové zákazníky - po registraci u nás získáte automaticky slevu 2%.

Hodnocení obchodu

4,9 250 hodnocení
5
229x
4
18x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.6.2011
+ široký sortiment
- v kontaktech není uvedena otevírací doba pro případné vyzvednutí objednaného zboží v sídle pbchodu

1)široký sortiment 2)rychlé doručení boží 3)v kontaktech není uvedena otevírací doba pro případné vyzvednutí objednaného zboží v sídle pbchodu
Avatar autora 18.3.2019
Bohužel zatím nemáme žádnou pevnou otevírací dobu, zboží lze vyzvednout po předchozí domluvě na naší adrese. Děkuji za upozornění, přidala jsem tuto informaci do kontaktů.
Avatar autora | 28.6.2011
+ příjemná komunikace, možnost domluvy v případě jakýchkoliv změn či problémů

Výborný obchod, doporučuji.
Avatar autora | 28.6.2011
+ Je pro mě dostupný vzhledem místu bydliště

Tento obchod můžu všem jen doporučit.
Avatar autora | 26.6.2011
+ osobní odběr

velmi dobrá komunikace
Avatar autora | 31.5.2011
+ Bleskurychlá odpověď v případě dotazu.Rychlé dodání zboží

Příjemná komunikace,vstřícné ceny,krátká dodací lhůta
Avatar autora | 29.5.2011
+ Pro zákazníky z Hradce Králové a okoli je možnost osobního vyzvednutí, zboží,které je na skladě, je možné si prohlédnout.
- žádné neznám

Skvělá komunikace a max vstřícnost. Eqgonomické nosítko,které jsem zamýšlela koupit,jsem si mohla nejdřív vyzkoušet a porovnat s dalším dostupným typem.
Avatar autora | 23.5.2011
+ mohu kdykoliv kontaktovat jednoho z majitelů a poradit se s nim,pripadne si zbozi vyzkouset, jsou ochotni i zapujcit a provozuji poradenstvi

Avatar autora | 7.5.2011
+ velký výběr
+ přehlednost
+ ekologické produkty

Avatar autora | 4.5.2011
+ Přehlednost a nabídka širokého sortimentu zboží
- Nemůžu si zboží vyzkoušet

Tento obchod jsem objevila na internetu víceméně náhodou. Zatím mám s tímto obchodem jen jednu zkušenost, ale za to velmi dobrou. Zboží přišlo v pořádku, přesně to, co jsem si objednala a opravdu do 3dnů jak bylo slíbeno. Pokud budu zase něco chtít kupovat přes net, nejdřív kouknu na stránu nejenprodeti.cz .
Avatar autora | 18.4.2011
+ nabídka zboží, které ve většině kamenných obchodů není
+ velká nabídka produktů
+ možnost osobní konzultace a odběru zboží
+ celková přehlednost
+ udávání dostupnosti zboží

rychlé a seriózní jednání velká nabídka produktů + důvody viz výše Vřele doporučuji z důvodů viz výše.
Avatar autora | 17.4.2011
+ Obchod ma k dispozici velky vyber jak latkovych plenek tak prostredku na jejich cisteni. S balickem prisel i velmi prehledny popis jak zbozi osetrovat.
- Doprava pouze pomoci Ceske Posty.

Avatar autora | 4.4.2011
+ Dobrá cena. Pružná komunikace se zákazníkem. Zboží dorazilo v nejbližším možném termínu. K němu jsme dostali malý dárek.

Při nákupu rozhodovala na heureka.cz cena i hodnocení obchodu. V obou byl tento internetový obchod velmi dobrý. Ostatním jej mohu na základě své prní zkušenosti doporučit.
Avatar autora | 27.3.2011
+ výběr, dobrá cena, rychlost dodání

doporučuji
Avatar autora | 23.3.2011
+ mohu si vyzvednout zboží osobně v místě mého bydliště
+ vřelý přístup
+ rychlost zpracování objednávky
+ dodání i o víkendu

Avatar autora | 9.3.2011
+ rychlost
+ komunikatívnost
+ sídlo v Hradci Králové

Avatar autora | 9.3.2011
+ jeden z mála, který nabízí medicinální kožešiny Kaiser pro děti, to bylo při výběru rozhodující
- nenašla jsem

nakoupili jsme medicinální kožešiny, které nemají všude zkušenisto jsou velmi dobré, pro delší dodávku komunikují e-mailem ano doporučila, protože mi jednání přijde korektní a navíc je web velmi přehledný
Avatar autora | 27.2.2011
+ zboží si mohu předem prohlédnout, možnost vyzvednout si osobně
- zatím jsem na žádné nepřišla

Dobrá komunikace, přijatelné ceny, přehlednost internetových stránek
Avatar autora | 27.2.2011
+ ma i sortiment, ktery v kamennych obchodech nesezenu
+ pro me ma i vyhodu osobniho odberu bez postovneho a pripadne porady o vhodnosti produktu, protoze bydlim v miste
+ zaujal me vyber darku pri urcite sume

Avatar autora | 15.2.2011
+ - zboží je skutečně skladem, nejen uvedené jako skladem
+ - naprosto perfektní a vstřícná komunikace
+ - profesionální jednání
- - o žádných nevím

Jsem poměrně náročný zákazník a očekávám za svoje peníze adekvátní zboží a servis, to se mi v oblasti tohoto druhu zboží podařilo uspokojit pouze zde a jinde už nakupovat zkrátka nehodlám. Všem tento e-shop s klidem doporučuji, přišlo mi vždy skutečně to zboží, které jsem si objednala, ne jiná barva, zapínání apod. jako tomu bylo jinde. Nejvíce mi ale imponuje rychlost vyřízení objednávky a opravdu rychlá komunikace.
Avatar autora | 13.2.2011
+ Dobré ceny, dostatečný popis výrobků.

Vše bylo v pořádku, jen bylo zarážející, že prodávající se s námi domluvil na konkrétní hodině převzetí a pak náhle volal, že nemůže, že musí s dítětem na plavání. Zboží nechal u sousedky. Nezdálo se nám toto jednání a převzetí za seriozní a nevhodné.