Čistič lahví

Kód: 23403
189 Kč
Skladem (3 ks)
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

  • Řada z nás dnes chodí po světě se svou lahvičkou. Oplach na láhve odstraňuje vápenaté usazeniny a biofilm, který se tvoří uvnitř lahví na vodu a další nápoje. Pohlcuje pachy, rozpouští tuky, má dezinfekční účinek.

    Schváleno Státním zdravotním ústavem pro použití na kojenecké lahve.

  • Slouží ke snadnému ručnímu mytí lahví od vody, mléka, šťáv/smoothies, čaje

  • Na skleněné, plastové nebo kovové nerezové nádoby a lahve

  • Na dětské lahvičky na mléko

 

Mytí lahví na vodu:

  • Nasypeme 1 polévkovou lžíci (cca 30g) do lahve, zalijeme teplou vodu, uzavřeme a důkladně protřepeme. Po umytí vypláchneme pitnou vodou.

Mytí lahví od ovocných šťáv/smoothies:

  • Nasypeme 1 polévkovou lžíci (cca 30g) do lahve, zalejeme teplou vodu, uzavřeme a důkladně protřepeme. V případě zaschlých usazenin použijeme u skla co nejteplejší vodu a necháme usazeniny odmočit. Po umytí vypláchneme ještě pitnou vodou.

Mytí lahví od mléka:

  • Lahev od mléka (nebo jakéhokoliv mléčného výrobku) nejdříve vypláchneme studenou vodou, odstraníme tak zbytky bílkovin lépe než vodou teplou. Nasypeme 1 polévkovou lžíci (cca 30g) do lahve, zalijeme teplou vodu, uzavřeme a důkladně protřepeme. Po umytí vypláchneme pitnou vodou.

 

Mytí hliníkových lahví doporučujeme provádět pouze horkou vodou a gelem na nádobí. Hliník by v reakci na čistící prášek oxidoval a šednul, stejně jako se to děje hliníkovému nádobí například i v myčce na nádobí.

 

Uchovávejte mimo dosah dětí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: